Rólunk - bababolt debrecen
Bababolt DebrecenGyakorló anyukaként tapasztaltam, hogy a kezdetben drágán megvásárolt, a gyermekem minden igényét kielégítő babafelszerelések milyen rövid ideig hasznosak mind a gyermekem, mind a magam számára.

Például egy bölcső, amiben a gyermek legfeljebb 4 hónapos koráig van teljes biztonságban, hiszen ekkor már izgága lesz, forog. A babakocsi mózeskosár része is körülbelül 5 hónapos koráig használatos, utána már a sportrész a kedveltebb. A bébi hordozót kislányunk 7 hónapos korában nagyobb biztonsági gyerekülésre kellett cserélnünk, mert már nem volt neki kényelmes. A pihenőszék és az elektromos hinta 5 hónaposan már nem elégítette ki, ekkor már inkább kúszni szeretett. 6 hónapos korától kezdve kedvence az etetőszék és az állandó jelleggel felállított utazó járóka lett, következett a bébi komp, amikor már kapaszkodva tudott állni, majd elindult és minden feledésbe merült számára.

Az ekkor szinte új felszereléseket becsomagoltuk, és tárolni kezdtük annak reményében, hogy majd valakinek jó lesz még a családban. Ilyenkor akarva akaratlanul is eszébe jut az embernek, hogy milyen sok pénzt költött rájuk, akár évekig állhatnak használatlanul. Amikor újra elővesszük, az eredeti ár töredékéért tudjuk csak eladni, illetve az esetek nagy részében elajándékozzuk.


Ha kölcsönözhetem, miért venném meg?

Az online debreceni bababolt- kölcsönző ötletét a padláson sorakozó babafelszerelések sokasága adta. Ha kezdő kismamaként lehetőségem nyílik bérelni ezeket az eszközöket, sok pénzt megtakaríthattam volna a családi kasszának. Az újonnan és drágán vásárolt eszközök jó ideje kihasználatlanul álltak a padláson, és szembesültem azzal, hogy ez sokaknál így van. Hozzám hasonlóan kiderült, sok ma már felnőtt gyermeket nevelő anyuka szívesebben kölcsönözte volna a felszereléseket, ha lehetősége van rá, így spórolva a családnak.

Célom, hogy segítséget nyújtsak a várandós vagy már gyakorló anyukáknak megadni mindent a kicsinek úgy, hogy közben spórolhatnak is.
Online bababoltunkban minden elérhető, amire kismamaként Neked és a Babádnak szükségetek lehet: bölcső, babakocsi, autós gyerekülés, elektromos babahinta, pihenőszék, utazóágy és - járóka, etetőszék, bébi komp, szánkó, légzésfigyelő, kézi – és gépi mellszívó, babamérleg.

Mindent csak annyi időre kölcsönözz, amíg a magad és gyermeked igényeit kielégíti. Kölcsönözhetsz akár egy napra is, de hetekre, hónapokra. Te döntheted el, hogy meddig, és azt is, hogy mennyit szeretnél költeni egy-egy eszközre.
Nemcsak anyukákat várunk, hanem nagymamákat, nagynéniket is.

Ha kismamaként Te is szeretnél mindent megadni a kicsinek, de közben spórolnál is, kölcsönözz babafelszerelést debreceni online bababoltunkból az újonnan vásárolt ár töredékéért! Az eszközök személyesen online kölcsönző- bababolt debreceni raktárában átvehetőek, illetve Debrecen területén házhozszállítást is vállalunk. Debrecen környékén, 40-50 km-es körzetben lakókkal igény szerint, egyéni megállapodással házhozszállítást vállalunk.

Adatvédelmi nyilatkozat